Bingkisan Hati
Ahlan Wasahlan

Status:Aku hanyalah pengemis cinta Ilahi dan pendamba syahid abadi
♥ Jika kau pandang setiap takdir itu dengan pandangan akhirat, maka akan damailah hatimu menerima setiap takdir yang terlakar


Entries About Linkies


Tinggalkan Jejak

Silent Reader[s]


Twitter Status

Syukran

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


MENGAPA WAHAI WANITA ?

KESALAHAN PERTAMA : Aurat itu adalah memakai tudung sahaja. (semoga Allah memberi hidayah kepada mereka yang berkenaan)

KESALAHAN KEDUA : Bertudung tetapi ber‘T-Shirt' berlengan pendek. (semoga Allah memberi hidayah kepada mereka yang berkenaan)

KESALAHAN KETIGA : Bertudung tetapi baju kebarungnya terbelah kainnya. (semoga Allah memberi hidayah kepada mereka yang berkenaan)

KESALAHAN KEEMPAT : Bertudung tetapi bajunya sendat, sempit dan nipis lalu memaparkan bentuk kawasan-kawasan mudah ‘menggoda'. (semoga Allah memberi hidayah kepada mereka yang berkenaan)

KESALAHAN KELIMA : Bertudung tetapi amat longgar dan menayangkan jambul dan hujung rambutnya. (semoga Allah memberi hidayah kepada mereka yang berkenaan)

KESALAHAN KEENAM : Bertudung tetapi hanya memakainya di pejabat sahaja. Tidak di sekitar rumah, pasaraya dan sebagainya. (semoga Allah memberi hidayah kepada mereka yang berkenaan)

KESALAHAN KETUJUH : Bertudung tetapi tudungnya dilempar ke belakang leher, maka terdedahlah dadanya dari ditutupi kain tudung. (semoga Allah memberi hidayah kepada mereka yang berkenaan)

KESALAHAN KELAPAN : Bertudung tetapi dengan tudung yang amat nipis sehingga boleh diihat sanggul, leher, tengkuk dan dadanya. (semoga Allah memberi hidayah kepada mereka yang berkenaan)

|